Limited Edition


Rolhor Argus® 
Razendsnel leverbaar 

De rolhor type argus is een zeer exclusieve maatwerk rolhor die naast de bijzondere technische specificaties ook razendsnel te leveren is.

Cassette corfu® 
Altijd perfect sluitend 

De cassette corfu is een zelfdragend cassette knikarmscherm met zeer bijzondere specificaties. Door het bebruik van de zelfdragende achterplaat is dit scherm bij uitstek geschikt voor een grote breedte en uitval. De corfu is in gesloten stand een zeer fraai sluitende cassette. Door gebruik te maken van speciale oploopnokken is de corfu altijd perfect sluitend.

Cassette Ibiza Plus® 
Een compleet geheel 

Door een speciaal gevormde kap in combinatie met speciaal ontwikkelde oploopnokken sluit de voorlijst altijd naadloos aan op de kap, zodat een compact geheel overblijft. Omdat de Ibiza plus een volledig gesloten systeem is wordt het doek optimaal beschermd tegen weersinvloeden. Al deze specificaties in combinatie met een zeer vriendelijk prijsniveau maakt het knikarmscherm Ibiza plus tot één van de meest gevraagde knikarmschermen.

Cassette Kreta® 
Een tijdloos design 

Een nieuwe lijn voor uitvalschermen, in een gedurfd maar toch tijdloos design. De gesloten cassette waarin het doek perfect opgeborgen wordt, zorgt voor een optimale bescherming van het doek en geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand.

Plissé Hordeur® 
Dremmelverlagend 

Een hordeur die slecht functioneert bied meer ergenis dan gemak. Met de revolutionaire plissé hordeur hoeft u zich daar geen zorgen over et maken. Het horgaas rolt niet op maar vouwt op. Met een ondergeleider van slechts 3 mm is de plissé hordeur drempelverlagend!

Populair® 
Lamelkleuren 

Een rolluik uit een exclusieve serie rolluiksystemen. Uitgevoerd in een zeer speciale antracietgrijze structuurlak. De stabiele extrusiekast, geleiders met borstel en de speciaal geselecteerde lamelkleuren zorgen voor de perfecte finishing touch!

Screen-85® 
Het zonlicht effectief gefilterd 

Dit type zonwering zorgt ervoor dat overdag zicht naar buiten toe behouden blijft zonder inkijk naar binnen toe. Screens worde met name toegepast in situaties waar andere zonweringssystemen niet toepasbaar zijn of daar waar bewoners vaak afwezig zijn.

ZIP-Screen® 
Windvast 

Aan biede zijde van het glasvezeldoek is een rits bevestigd. Deze wordt door de kunstofinlage, aangebracht in de geleider, gefixeerd. Hierdoor is het doek in elke positie windvast.